SIM Bedrijvenchallenge.png
Community

Bedrijventerrein Challenge 2023

07 juli 2023

We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan de 13e editie van de SIM Bedrijventerrein Challenge en het leuke zomer netwerkevent!

De leukste spellen zijn geselecteerd, de lekkerste hapjes zijn geproefd, John Tana heeft zijn pak gestoomd en de mega SIM Bedrijventerrein Challenge Wisselbeker is opgepoetst.

Wij zijn er klaar voor! Jij ook?

Op vrijdag 7 juli 2023 vindt de ultieme strijd tussen de bedrijven van de SIM Bedrijventerreinen plaats bij Fun Valley Maastricht welke traditioneel getrouw afgesloten zal worden door een culinaire BBQ en een spetterend optreden van John Tana.

Het programma ziet er als volgt uit:
13.30 uur Inloop (ophalen T-shirts)
14.00 uur Opening (Beach Bar)
14.15 uur Ludieke warming-up
14.30 uur Start Programma ‘SIM Bedrijventerrein Challenge’

18.00 uur Prijsuitreiking, BBQ en netwerken
20:00 uur Optreden John Tana
21.00 uur Einde

Wil je liever alleen deelnemen aan de BBQ en het netwerkgedeelte?
Dat is geen probleem. Je kunt je ook enkel voor de culinaire BBQ vanaf 18.00 uur aanmelden via de link aan de linkerzijde van deze uitnodiging.


Kosten
Voor iedere deelnemer vragen wij een bijdrage van €34,50 (excl. BTW).
Dit zal gefactureerd worden.

Teams
Een team bestaat uit circa 10 tot 15 deelnemers*. Mocht je geen volledig team bij elkaar krijgen, dat is geen probleem. Dan worden jij en je collega’s samengevoegd met een ander bedrijf. Op deze manier leer je ook meteen andere bedrijven kennen.

AANMELDEN: SIM Bedrijventerrein Challenge Zomer Netwerkevent 2023 (office.com)

Let op! Er kunnen maximaal 200 deelnemers inschrijven voor het sportieve dagprogramma. Wacht dus niet te lang want vol is echt vol!


*Per organisatie kan een team van maximaal 15 deelnemers worden aangemeld. Wil je met meerdere mensen deelnemen? Geef dit dan door aan de organisatie. Bij voldoende beschikbaarheid kunnen we bekijken of er meerdere mensen per bedrijf kunnen deelnemen.

Aftermovie
Wil je alvast in de stemming komen? Bekijk hier de aftermovie van 2022!

Powered by: Gemeente Maastricht, L’Ortye, Intergarde en Sligro Maastricht.