Foto_BIZ_Borrel_Maart_2024_1.jpg
BIZ

BIZ BBQ Aviation Valley | 27 juni 16.00 uur

12 juni 2024

Beste ondernemer op Aviation Valley,

Graag nodigen wij je uit voor een bijzondere en informele BBQ die zal vinden op donderdag 27 juni 2024 vanaf 16.00 uur.

Wij organiseren dit met zicht op het helikopter platform en dat doen we niet voor niets.

Maastricht Aachen Airport wordt als een van de drie Euregionale luchthavens thuisbasis voor de eerste, voor het publiek toegankelijke elektrische vluchten tussen Nederland, België en Duitsland. Geïnteresseerden kunnen vanaf vandaag een vlucht, inclusief emissievrij transport van- en naar de luchthavens, boeken via www.electifly.store. Electrifly is een voorproefje van de toekomst van eAviation, waarbij passagiers emissievrij vervoerd kunnen worden tussen regionale luchthavens en internationale hubs in Europe.

Tijdens onze BBQ “tussen de helikopters” op donderdag 27 juni zal dit elektrische vliegtuig voor ons als primeur te zien zijn én krijgen we uitleg over dit vooruitstrevende project.

Het belooft een inspirerende en gezellige bijeenkomst te worden waarbij we de kans krijgen om elkaar beter te leren kennen, ervaringen te delen en nieuwe connecties te maken met je “collega’s” van Aviation Valley.

Waarom je erbij moet zijn:

1. **Netwerken:** Ontmoet gelijkgestemde professionals en bouw waardevolle relaties op die kunnen leiden tot nieuwe kansen en misschien wel samenwerkingen. We zijn allemaal gevestigd op één bedrijventerrein waarbij we gebruik kunnen maken van elkaars kwaliteiten.

2. **Kennisdeling:** Deel je ervaringen, uitdagingen en successen met anderen en leer van hun inzichten en expertise. Samen kunnen we groeien en sterker worden.

3. **Ontspanning:** Even ontspannen na je werk en genieten van heerlijk eten, verfrissende drankjes en een ontspannen sfeer. Even weg van de drukte van het werk en tijd om te ontspannen en te genieten van elkaars gezelschap.

4. **Inspiratie:** Laat je inspireren door de verhalen en ideeën van andere ondernemers en professionals. Wie weet welke nieuwe ideeën of projecten hieruit voortkomen!

En dan natuurlijk nog iets, maar dat houden we nog even geheim. Geloof me, hier wil je bij zijn!

De exacte locatie laten we je nog weten maar meld je vast aan via de app of als je niet in de app zit, via een reply op deze mail. Geef ook even je dieetwens aan.

Leuk als je erbij bent!

Aanmelden kan via de BIZ Aviation Valley app. Zit je niet in de app? Stuur dan een mail naar info@aviationvalley.nl.