Brilliant Business Awards.png
Ondernemen, Community

Gemeentes Westelijke Mijnstreek eren schitterend ondernemerschap met tweede editie Brilliant Business Awards

12 februari 2019

De Brilliant Business Awards zijn een initiatief van de gemeenten Sittard-Geleen, Beek en Stein om het bloeiende bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek te eren en te waarderen.

De tweede editie van deze ondernemers award, vindt plaats op dinsdag 16 april 2019 in het Multifunctioneel Centrum de Grous in Stein. Op deze feestelijke avond worden de Parel, Diamant en de Robijn-awards uitgereikt aan de meest succesvolle, klantgerichte en snelst groeiende ondernemers.

In de Westelijke Mijnstreek zijn er tal van bedrijven die op een succesvolle manier aan de weg timmeren, op een innovatieve manier. Juist die bedrijven mogen best eens in het zonnetje gezet worden. “Veel van die bedrijven zijn bovendien een voorbeeld en inspiratiebron voor anderen“, vinden de initiatiefnemers en verantwoordelijke bestuurders van de samenwerkende gemeentes. “Daarnaast promoot de prijs de Westelijke Mijnstreek als vestigingsgebied. Immers, succesvolle ondernemers zijn fantastische ambassadeurs voor schitterend ondernemerschap in de regio!”

And the winner is…

De genomineerde ondernemers en bedrijven kunnen in drie categorieën in de prijzen vallen.

1. De Diamant-award is voor de onderneming die in de Westelijke Mijnstreek succesvol is met ideeën, ontwerpen, producten of bedrijfsconcepten en daarmee een visitekaartje is voor de regio.

2. De Parel-award wordt uitgereikt aan de meest klant- en/of servicegerichte onderneming in de horeca, detailhandel of dienstverlening.

3. De Robijn-award is voor de onderneming die in korte tijd een belangrijke speler in de markt is geworden. Per categorie kiest een driekoppige vakjury de winnaar.

Meer informatie?

Bezoek de website van Brilliant Business Awards.