1647600824048.jpg
BIZ

Terugblik Kick-off BIZ Aviation Valley | 18.03.22

21 maart 2022

Vrijdagochtend 18 maart heeft de officiële kick-off plaatsgevonden van de BIZ Aviation Valley. We kijken terug op een geslaagde aftrap waarbij de ondernemers van het bedrijventerrein kennis hebben kunnen maken met de bestuursleden. Parkmanager Veronique Plusjé heeft inzicht gegeven in de plannen die gemaakt zijn en met welke thema’s we de komende BIZ-periode aan de slag willen gaan én met welke projecten we al gestart zijn.

Burgemeester Christine van Basten-Boddin, van de gemeente Beek, benadrukte het belang van de BIZ en de samenwerking met de gemeente Beek. Alle ondernemers hebben een vlag ontvangen van Aviation Valley. Nu we officieel van start zijn, willen we jullie vragen deze vlag dan ook te hijsen en als ondernemers van dit mooie bedrijventerrein gezamenlijk de community Aviation Valley uit te dragen.

We kijken ernaar uit ook de ondernemers te ontmoeten die tijdens deze kick-off niet in de gelegenheid waren om aanwezig te zijn. De eerstvolgende themabijeenkomst staat gepland op woensdag 13 april. Het thema van deze meeting is Communicatie & Branding. Aanmelden hiervoor kan via de app.

Klik hier voor de presentatie.