Aviation Valley Businesspark Beek

Aviation Valley

Bedrijventerrein rondom Maastricht Aachen Airport

Aviation Valley brengt alle organisaties, medewerkers en studenten van het bedrijventerrein rondom Maastricht Aachen Airport samen in een levendige community.

Een community met een blik naar buiten die de grenzeloze mogelijkheden van Limburg versterkt.

Per 1 januari 2022 is de BIZ Aviation Valley een feit.
Samen voor jouw bedrijf!
Voor meer info klik hier.

Over Aviation Valley

Agenda

Openingsevent QR-FIT Route

Op dinsdag 20 februari zal Burgemeester Christine van Basten-Boddin de route officieel openen door een QR-code te scannen en een beweegoefening voor te doen. Hierna is er de mogelijkheid om een deel van de route te lopen onder begeleiding van QR-FIT. We sluiten af met een gezamenlijke borrel.

Community

Start SocialRun

Op donderdag 11 januari 2024 starten we met een uniek initiatief op bedrijventerrein Aviation Valley: de SocialRun! Sluit je aan bij lotgenoten en werk samen aan je vitaliteit, te midden van de prachtige natuur. Onder professionele begeleiding van JustGoo kun je genieten van gezamenlijke hardloopsessies.

Laatste nieuws

Aviation Valley
bedrijventerrein

Een community van honderden organisaties, medewerkers en studenten die zich verzameld heeft rondom Maastricht Aachen Airport.

Meer informatie
Aviation Valley
Bedrijveninvesteringszone

Per 1 januari 2022 is de BIZ Aviation Valley een feit!

Meer informatie
#

Beschikbare bedrijfskavels

Ook voor nieuwe bedrijven is op Aviation Valley nog ruimte. Bedrijfskavels met vrije huisvestingsmogelijkheden, kavels voor luchtvaart-gerelateerde activiteiten en grootschalige logistieke bedrijfspanden zijn overzichtelijk voor je op een rij gezet.

Meer informatie